Gratis proefles Menu

Arjan Buter

Op welke manier wil je gaan gitaarspelen. Wil je klassieke muziek spelen, of juist gierende gitaarsolo’s in een metalband. Wil je graag als gitarist jezelf begeleiden, of juist een ander. Eigenlijk is alles mogelijk in de les.

Van fingerpicking stijl tot pop, rock of jazz. Alle stijlen en verschillende technieken komen in de les aan de orde zodat je eventueel in een band kunt spelen als je wilt.

Na 4 jaar orgelles had ik het even gehad met muziek. Tot ik op veertien jarige leeftijd stiekem de gitaar van mijn zus probeerde. Daarna is het nooit meer goed gekomen en oefende ik elke dag uren. Al snel kocht ik een elektrische gitaar en begon ik het bandje van de kerk te spelen. Later kwamen er andere bandjes waar ik veel mee ging optreden in het midden van het land. Hoogtepunt destijds was de band Footloose, eigen muziek met de geweldige zangeres Marieke Gerlof. Omdat ik meer van muziek wou weten deed ik toelating voor het conservatorium in Leeuwarden, later Groningen en werd aangenomen. Met het diploma op zak ben ik gaan lesgeven, jaren gewerkt voor muziekschool A7 in Heerenveen totdat daar de stekker werd uitgetrokken en ben ik als zelfstandig docent verder gegaan. Ik werk nu voor onder andere Kunstencoo in Oosterwolde, Ateliers Majeur in Heerenveen en het Linde college in Wolvega waar ik verschillende projecten doe. Ik heb jaren het land door getoerd met de top 100 band Loose Ends en Rock’n Roll nog steeds de provincie door met Jokers Wild en andere projecten.

Docent Arjan Buter

Geeft les bij Kunst & Coo in Oosterwolde, Ateliers Majeur in Heerenveen en Ureterp en doet projecten op het Linde college in Wolvega. Daarnaast een wereld aan ervaring als muzikant in diverse bands en projecten.

Voor informatie over mijn lessen: a.j.buter@gmail.com of 0629393525

Ja ik wil een gratis proefles!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.