Gratis proefles Menu

Martijn Reitsema

Keyboards zijn één van de meest veelzijdige instrumenten ter wereld. Ze hebben een enorm stilistisch en expressief bereik. Voeg daar nog maar eens aan toe dat we met digitale techniek een waar orkest uit een enkel instrument kunnen toveren en je begrijpt waarom ze in moderne muziek niet meer weg zijn te denken.

In de lessen gaan we aan de slag met o.a. techniek, akkoorden, melodie, timing, sound en soleren.

Docent: Martijn Reitsema

Geeft les bij de Muziekbende Opsterland, Ateliers Majeur Heerenveen en als muziekdocent in het voortgezet onderwijs.

Ervaring:

  • Stageline
  • Exposure
  • KiM Stolker Band
  • Coverband Dik in Orde

Martijn Reitsema speelt piano/keyboards en studeerde aan de Rockacademie van de Fontys Hoge School voor de Kunsten in Tilburg, discipline Keyboards/Performer. Martijn is al meer dan 18 jaar actief als toetsenist in verscheidene bands. Hierdoor heeft hij enorm veel podium ervaring opgedaan en staat nog steeds wekelijks op de planken. Tijdens zijn 4 jaar aan de Rockacademie is Martijn in aanraking gekomen met allerlei diverse genres, van klassiek tot funk. Dat heeft zijn ervaring in alle muziekstijlen aanzienlijk verrijkt. Sinds 2014 is Martijn actief als keyboards docent bij centrum voor de kunsten ‘Ateliers Majeur’ te Heerenveen.

Als je interesse hebt in piano/keyboard lessen van Martijn kan je contact opnemen met de muziekbende of een mail sturen naar hallo@demuziekbende.nl

 

Ja ik wil een gratis proefles!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.