Gratis proefles Menu

Lars Mulder

Lars Mulder studeerde in 1999 af aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Hij studeerde compositie, piano, klavecimbel en koordirectie.

Van 1999 tot 2014 was hij werkzaam als Engraver en Product Editor bij muziekuitgeverij Hal Leonard MGB (voorheen De Haske). Hij werkte mee aan verschillende koorprojecten en was onder andere bestuurslid van de federatie van zangverenigingen in Heerenveen. 

In 2014 bereikte hij de halve finale van Art Rocks met zijn piano compositie Let It Go. In 2015 was hij één van de winnaars van de talentendag Dyn Dei met een piano improvisatie op Who Wants To Live Forever van Brian May. Hij stond drie keer in de finale van het Friese Songfestival Liet waarbij hij in 2016 met Sander Metz 3e werd in de strijd om de Ivan Pel publieksprijs en in 2017 met Christian Jongedijk 3e werd in de strijd om de juryprijs.

Momenteel is Lars vooral werkzaam als koordirigent, pianist, toetsenist, concertorganisator en muziekdocent. Als koordirigent wist hij ook diverse prijzen in de wacht te slepen. Zo behaalde hij in 2019 met Popkoor Akkrum de publieksprijs op het Open Fries Kampioenschap voor koren.

Hij geeft les bij de Muziekbende Opsterland en Ateliers Majeur in Heerenveen.

Lars Mulder is een musicus met een breed repertoire en passie voor zijn vak. Hij staat garant voor sprankelende en verrassende uitvoeringen. Mulder zet zich speciaal in voor de verbinding tussen de professionele muziekpraktijk en de amateurwereld.

Ja ik wil een gratis proefles!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.