Gratis proefles Menu

Ruben van der Wal

Mijn naam is Ruben van der Wal en ik loop inmiddels al wat jaren mee in de muziekwereld! Jaren geleden toen ik begon aan mijn conservatoriumstudie, speelde ik veel pop en rock muziek. Denk aan muziek van ACDC, Pink Floyd, maar ook bijvoorbeeld John Mayer. Deze muziek heb ik veel in bands gespeeld. Tijdens mijn conservatoriumstudie heb ik mij met veel plezier gefocust op Jazz en Bluesmuziek, maar ik heb nooit mijn passie voor het pop/rock repertoire verloren! In mijn lessen kunnen we dus veel kanten op. 
In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel lesgegeven, het lesgeven vind ik geweldig! Ik geef les aan verschillende groepen. Zo geef ik bijvoorbeeld gitaarles op basisscholen. Ook geef ik gitaarles aan kinderen, volwassenen, ouderen en alles wat daar tussen in zit!
Voor mijn lessen vind ik het erg belangrijk om bezig te zijn met de muziek die jij leuk vindt. Dus kom eens bij mij op een proefles, en we spelen binnen de kortste keren jouw favoriete muziek!  

Ja ik wil een gratis proefles!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.