1e les cadeau Menu

Jasper Dijkstra

Bij POPZANG gaan we aan je zangtechniek werken!
Zodat je jouw stem kan laten klinken zoals jij dat wilt.  Daarnaast leer je om je muzikaliteit te vergroten, een diversiteit aan klankvorming te bereiken en nog meer persoonlijkheid in je stem te leggen zodat jij comfortabel kan zingen. Wil je met je stem het podium op, dan werken we ook aan je performance! Voor zowel beginners en gevorderden. Individueel en in groepen mogelijk

Ervaring:

  • Audio Adam
  • KiM Stolker band
  • Rik & Jasper duo
  • Dik in Orde coverband

Jasper Dijkstra is zanger/gitarist en studeerde in 2011 af aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden, discipline zang. Tijdens deze studie heeft hij veel opgetreden met de band KiM en Audio Adam. Daarnaast is hij een opname studio gestart (JD studio), waarmee hij mooie samenwerkingsverbanden aan gaat met te gekke singer/songwriters onder de naam JD studio Invites.

Met de alternatieve pop band ‘Audio Adam’ is Jasper uitgeroepen tot ‘Serious Talent’ op radio 3FM en verzorgden zij onder andere het support van ‘Go Back To The Zoo’ , ‘Scouting for Girls’ en Ilse de Lange. In Februari 2015 waren zij voor de 2e keer te zien in het programma ‘De Wereld Draait Door’ en sindsdien tourt de band door het gehele land.

Jasper is sinds 2012 zangdocent bij centrum voor de kunsten ‘Ateliers Majeur’, waar je individuele zanglessen bij hem kan volgen. Daarnaast geeft Jasper les aan het Noorder Muziek Instituut in Groningen en is hij onlangs zijn eigen zangpraktijk begonnen; JD’s zangstudio.

Geeft les bij de Muziekbende Opsterland, Ateliers Majeur Heerenveen en het Noorder Muziek Instituut in Groningen. Daarnaast is Jasper als muziekdocent actief  in het basis en middelbaar beroepsonderwijs.

Interesse in zangles van Jasper?

Neem contact op met de muziekbende of stuur een mail naar hallo@demuziekbende.nl

 

De bende!

Ja ik wil een gratis les cadeau!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.