1e les cadeau Menu

Edward van der Velde

Mijn naam is Edward, word ook wel Eddie of Edsie genoemd. Een paar jaar geleden op de basisschool in Mildam kreeg ik de bijnaam Eddie Cool, gebaseerd op het nummer Daddy Cool van Boney M. Hier ben ik nog steeds trotst op. Ik speel gitaar, ik zing en schrijf mijn eigen liedjes. Elektrisch of akoestisch gitaar maakt mij niet zoveel uit, eigenlijk speel ik alle instrumenten waar snaren op zitten. Denk hierbij aan Banjo, Mandoline, Basgitaar en Ukelele. Les geven doe ik intussen ook al heel lang, er is niets mooiers dan het delen van je passie.
 

Als je de trucjes van de gitaar begrijpt kun je alle instrumenten met snaren er op spelen. Deze trucjes zijn geen geheimen en wil ik graag met je delen zodat je snel heel goed kan worden in gitaar spelen. Ook kan ik je goed helpen met het schrijven van liedjes, dit doe ik zelf ook al jaren. Als ik mezelf als artiest moet omschrijven ben ik een Singer-songwriter.

Zo maak ik veel gebruik van de fingerpicking (tokkelen) techniek. Maar ik ben ook niet verlegen om een dikke gitaar solo te spelen. Ik ben heel breed als het om stijlen gaat. Ben zelf begonnen met Blues en Reggae, intussen speel ik ook Latin en Klassiek.

Het leukste is natuurlijk als je straks liedjes kan spelen die je zelf mooi vind, weet je dit niet dan kan ik je altijd op gang helpen.

Wil jij gitaarles van Edward? Stuur ons dan een mail via hallo@demuziekbende.nl

De bende!

Ja ik wil een gratis les cadeau!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.