1e les cadeau Menu

Robert-Jan Zigterman

Als drummer ben je de motor van de band! In de lessen komt alles voorbij wat je kan verwachten bij een drumles. Zo gaan we bezig met diverse muziekstijlen, hoe het is om te spelen in een band, en gaan we je techniek eens grondig onder handen nemen!

Drumles van Robert Jan

Als jochie van 9 jaar ben ik begonnen als slagwerker in het jeugdorkest van brassband de bazuin Ureterp. Tot mijn 16e heb ik dit met heel veel plezier gedaan. Intussen speelde ik ook al in Dik in orde, een coverband met vrienden. Het spelen in een band was een schot in de roos, dit smaakte naar meer! Na de middelbare school wilde ik beginnen aan een muziek opleiding. Na wat omzwervingen kwam ik terecht op de Academie voor popcultuur in Leeuwarden. Hier heb ik jaren les gehad van Sietse Huisman.

Op dit moment speel ik in Audio Adam. Een band die, naast dat het is uitgeroepen tot 3fm serious talent, al 2x heeft mogen optreden bij De Wereld Draait Door.

Als muziekdocent ben ik al vanaf 2011 actief bij Ateliers Majeur in Heerenveen, en sinds kort in Groningen. Daarnaast heb ik een eigen drumschool in Opsterland.

Wil jij drumles van Robert-Jan? Mail dan naar hallo@demuziekbende.nl

 

De bende!

Ja ik wil een gratis les cadeau!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.