1e les cadeau Menu

Arvan Blok

Mijn naam is Arvan Blok en ik maak al 30 jaar lang muziek. In al die jaren heb ik in tientallen bands gespeeld.  Dit varieerde van Singer Song Writer en Jazz tot Rock en theater.

Mijn hoofdinstrumenten zijn gitaar en zang maar ik kan ook drummen, bassen en piano spelen. In al die jaren heb ik honderden keren mogen optreden en meer dan 1000 nummers uitgezocht en uitgevoerd.

Al die ervaring neem ik mee als bandcoach. Ik heb geleerd dat het allerbelangrijkste (en een kunst) is dat je de emotie van de muziek en het liedje moet overbrengen bij je publiek. Als je dat begrijpt als muzikant dan maakt het niet uit of je er staat met 2 gillende gitaren of een doedelzak.

Maar hoe doe je dat? Daar kom je alleen maar achter door muziek te maken en (naar elkaar) te luisteren. Als bandcoach wil ik je daar graag bij helpen.

Wil jij muziekles van Arvan? Stuur ons dan een mail via hallo@demuziekbende.nl

De bende!

Ja ik wil een gratis les cadeau!

Vul hieronder je e-mail adres in en wij nemen contact met je op!

E-mail ons hallo@demuziekbende.nl
De Muziekbende

In je dromen zie jij jezelf al optreden voor duizenden mensen. Je rockt de pan uit in volgepakte stadions of misschien maak jij wel prachtige voorstellingen in sfeervolle theaters! Wij helpen je graag om je droom te realiseren.